Hitachi warmtepomp in Oost-Vlaanderen

Home » Hitachi warmtepomp Oost-Vlaanderen
Duurzame innovatie
zeer energiezuinig
Herstelling en onderhoud

Koop een Hitachi warmtepomp en verwarm uw huis in de Vlaamse Ardennen en Oost-Vlaanderen op een duurzame manier. Techno 4 uit Zwalm is de expert in airconditioning en warmtepompen en zoekt graag naar de beste oplossing voor uw woning. Ontdek snel de mogelijkheden van de Hitachi warmtepomp voor uw huis!

Hitachi

Jouw woning renoveren met een warmtepomp?

Waarom kiezen voor een Hitachi warmtepomp in uw huis in Oost-Vlaanderen?

De Hitachi warmtepomp is een lucht-water warmtepomp die uw huis in Oost-Vlaanderen zeer efficiënt verwarmt of koelt naargelang uw wensen. Het systeem is uiterst milieuvriendelijk en stoot aanzienlijk minder CO2 uit dan een conventionele verwarming op fossiele brandstoffen. Elke warmtepomp van Hitachi wordt vakkundig en snel geplaatst door onze vakmensen in uw huis in Oost-Vlaanderen. Dankzij de eenvoudige plaatsing zijn deze systemen geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw. Wist u trouwens dat u de Hitachi warmtepomp kunt combineren met vloerverwarming in uw huis in Oost-Vlaanderen? Zo geniet u steeds van een behagelijke warmte.

Vraag ons om meer informatie

Wenst u meer te weten over de Hitachi warmtepompen uit het aanbod van Techno 4? Of heeft u misschien interesse in een warmtepompboiler? Als ervaren airco-installateur zijn we u graag van dienst met gedegen advies. Contacteer ons daarom via het contactformulier voor meer informatie of voor een offerte.