Multisplitairco in de Vlaamse Ardennen

U zoekt een plaatser voor uw multi split airco in de Vlaamse Ardennen? 

U zoekt een installateur voor uw multisplitairco in de Vlaamse Ardennen, gelegen in Oost-Vlaanderen? Techno 4 uit Zwalm is u daarbij graag van dienst! Als bedrijf hebben we een ruime ervaring met duurzame airconditioningsystemen en warmtepompen voor particulier gebruik. Lees verder en ontdek meer over dit energiezuinige systeem.

Split airco Hisense

Wat is multisplitairco en waarom is het nuttig voor uw huis in Oost-Vlaanderen?

Een multisplitairco is een airconditioningsysteem waarbij er meerdere binnentoestellen van uw huis in Oost-Vlaanderen op één buitentoestel worden verbonden. Multisplitairco of airconditioning is de perfecte manier om op een budgetvriendelijke manier een hernieuwbare energie in uw woning in Oost-Vlaanderen te installeren of plaatsen. Verwarmen met fossiele brandstoffen is niet meer van deze tijd, daarom zoeken mensen naar alternatieven. Men denkt vaak aan een lucht-water warmtepomp, maar zelden aan een airco. Een airconditioningsysteem is immers niet meer dan een lucht-lucht warmtepomp en dat maakt het uitermate geschikt om uw woning te verwarmen én te koelen. Koelen en verwarmen met een airconditioning zorgt voor tot 60% minder CO2-uitstoot dan een klassieke verwarming. Dat maakt van de multisplitairco een duurzame en kostenbesparende oplossing voor uw huis in Oost-Vlaanderen.

Waarom multi split airco kopen?

Een airconditioning kopen is een goede investering. Multi split airco is zo veel meer dan alleen koeling

Lucht lucht warmtepomp

Een split airco kan altijd ook verwarmen. Daarom is dit een lucht lucht warmtepomp.

Bediening via smartphone

De meeste airco, lucht lucht warmtepompen, hebben een verbinding met de WIFI. Hierdoor kan je deze bedienen via de Smartphone

Combineer met PV zonnepanelen

Heb je zonnepanelen? Overweeg je zonnepanelen te kopen? Een aircoheater is dé ideale investering om combineren met PV zonnepanelen.

Multisplitairco, zo veel meer dan alleen koeling!

Airconditioning staat voor vele mensen nog steeds gekend als luxeproduct voor de zwoele zomerdagen. Wist u trouwens dat airco helemaal niet meer zo duur is? Wist u dat een airco ook altijd voor verwarming kan instaan, ook bij negatieve buitentemperaturen? Dat maakt airco juist zo een goede investering. U investeert in een lucht verwarming die immers ook nog eens koeling kan geven tijdens de zomer. Handig, toch? Multisplitairco-systemen kunnen meerdere ruimtes energiezuinig in uw huis in Oost-Vlaanderen verwarmen én koelen met één buitenunit.

Kies voor de ervaren multisplitairco-installateur uit de Vlaamse Ardennen

Techno 4 is de specialist in de Vlaamse Ardennen als het gaat over het plaatsen van multisplitairco-systemen in Oost-Vlaanderen. Met ruim dertig jaar ervaring kan u rekenen op een ervaren installateur  voor de regio Vlaamse Ardennen. Met de merken Hisense en Hitachi heeft u bij Techno 4 een ruim aanbod aan aircoheaters om uit te kiezen. Daarbij adviseren we u graag over de juiste optie voor uw situatie als u ons contacteert. Vul hiervoor het contactformulier in. Ook voor vragen kunt u hier terecht.