Split airco Vlaamse Ardennen

U zoekt een plaatser voor uw split airco in de Vlaamse Ardennen? 

Wat is split airco

Split airco of airconditioning is de perfecte manier om op een budget vriendelijke manier een hernieuwbare energie in uw woning te installeren of plaatsen. Verwarmen met fossiele brandstoffen is niet meer van deze tijd, daarom zoeken mensen naar alternatieven. Men denkt vaak aan een lucht water warmtepomp, maar zelden aan een airco. Een airconditioning systeem is een lucht lucht warmtepomp en dat maakt een airco systeem uitermate geschikt om uw woning met te verwarmen én te koelen. Koelen en verwarmen met een airconditioning zorgt ervoor dat tot 60% minder CO2 uitstoot dan een klassieke verwarming. Lees hier waarom airco kopen een slimme investering is. 

Split airco installateur Vlaamse Ardennen

Techno is een gevestigde waarde in de Vlaamse Ardennen als het gaat over het plaatsen van split airco systemen. Met ruim dertig jaar ervaring kan u rekenen op een ervaren installateur van split airco voor de regio Vlaamse Ardennen. Met de merken Hisense, Fujitsu en Hitachi heeft u bij Techno 4 een ruim aanbod aan aircoheaters om uit te kiezen.    

Previous
Next

Waarom split airco kopen?

Een airconditioning kopen is een goede investering. Split airco is zo veel meer dan alleen koeling

Warmtepomp

Een split airco kan altijd ook verwarmen. Daarom is dit een lucht lucht warmtepomp.

Bediening via smartphone

De meeste airco, lucht lucht warmtepompen, hebben een verbinding met de WIFI. Hierdoor kan je deze bedienen via de Smartphone

Combineer met PV zonnepanelen

Heb je zonnepanelen? Overweeg je zonnepanelen te kopen? Een aircoheater is dé ideale investering om combineren met PV zonnepanelen.

Split airco, zo veel meer dan alleen koeling!

Airconditioning staat voor vele mensen nog steeds gekend als luxeproduct voor de zwoele zomerdagen. Wist je trouwens dat airco helemaal niet meer zo duur is? Wist je dat een airco ook altijd voor verwarming kan instaan, ook bij negatieve buitentemperaturen. Dat maakt airco juist zo een goede investering. Je investeert in een lucht verwarming die immers ook nog eens koeling kan geven tijdens de zomer. Handig, toch?

Multi split airco systemen kunnen meerdere ruimtes energiezuinig verwarmen én koelen met één buitenunit. Split airco systemen zijn lucht lucht warmtepompen die dan weer instaan voor één ruimte. De betere airco merken hebben ook een app waardoor je deze via je smartphone kan bedienen.

Contacteer ons

Techno 4
Noordlaan 92
9630 Zwalm
T – 055/49 55 95
E – airco@techno4.be