Splitairco in de Vlaamse Ardennen

U zoekt een plaatser voor uw split airco in de Vlaamse Ardennen? 

Bent u op zoek naar een installateur voor uw nieuwe splitairco in de Vlaamse Ardennen in Oost-Vlaanderen? Doe dan beroep op de kennis van Techno 4 uit Zwalm. Al meer dan dertig jaar verzorgen wij de installatie van airconditioningsystemen in de Vlaamse Ardennen. Ook voor de plaatsing van splitairco in Oost-Vlaanderen staan wij in. Lees verder en ontdek meer over deze oplossing!

Wij zijn dé installateur van splitairco in de Vlaamse Ardennen en Oost-Vlaanderen

Techno 4 is een gevestigde waarde in de Vlaamse Ardennen en elders in Oost-Vlaanderen met betrekking tot splitairco-systemen. Met ruim dertig jaar ervaring kan u rekenen op een ervaren airco-installateur van splitairco voor de regio Vlaamse Ardennen (Oost-Vlaanderen). We bieden oplossingen aan van verschillende merken, zoals Hisense en Hitachi. Zo vindt u bij ons steeds een gepaste oplossing om uw woning op duurzame en milieuvriendelijke wijze te koelen én verwarmen.   


Previous
Next

Waarom split airco kopen?

Een airconditioning kopen is een goede investering. Split airco is zo veel meer dan alleen koeling

Warmtepomp

Een splitairco kan altijd ook verwarmen. Daarom is dit een duurzame lucht-lucht warmtepomp.

Bediening via smartphone

De meeste airco, lucht lucht warmtepompen, hebben een verbinding met de WIFI. Hierdoor kan je deze bedienen via de Smartphone

Combineer met PV zonnepanelen

Heb je zonnepanelen? Overweeg je zonnepanelen te kopen? Een aircoheater is dé ideale investering om combineren met PV zonnepanelen.

Split airco, zo veel meer dan alleen koeling!

Airconditioning staat voor vele mensen nog steeds gekend als luxeproduct voor de zwoele zomerdagen. Echter is airco niet zo duur en kan u een splitairco ook gebruiken om uw huis in Oost-Vlaanderen te verwarmen. U investeert met andere woorden in een duurzame en veelzijdige oplossing geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Splitairco-systemen zijn lucht-lucht warmtepompen die instaan voor één ruimte. Wilt u meerdere ruimtes verwarmen? Dan kiest u beter voor een multisplitairco-systeem dat tot wel vijf ruimtes verwarmt.

Ontdek de mogelijkheden van onze airco

Wilt u alle mogelijkheden van splitairco ontdekken voor uw woning in de Vlaamse Ardennen of elders in Oost-Vlaanderen. Onze experts voorzien u graag van advies. Neem daarom contact met ons via het contactformulier. Hier kunt u ook terecht voor een offerte op maat.

Contacteer ons

Techno 4
Noordlaan 92
9630 Zwalm
T – 055/49 55 95
E – ludwig@techno4.be


Facebook-f


Instagram