Airco grote ruimte Vlaamse Ardennen?

Op zoek naar een zakelijke airco voor uw kantoor of feestzaal in de Vlaamse Ardennen?

Airco grote ruimte, wat is dat?

Een airco grote ruimte, of een zakelijk airco is een airconditioning waarvan het vermogen groter is dan 10 kW.  Heb jij een kantoor of een feestzaal waarvan de koellast de gemiddelde residentiële installatie overstijgt? Techno 4 is specialist voor airconditioning systemen in kantoren of feestzalen

In zakelijke airco systemen heb je twee types airconditioning systemen. 

Het eerste airco systeem is het type ‘PAC‘ wat staat voor packaged airconditioner. Concreet betekent dit deze airco’s hier in split airco wordt geplaatst. Meestal in een één op één installatie. Dus één buitenunit op één binnenunit met vermogens van 7,1 kW / 10 kW / 12,5 kW / 20 kW / 25 kW. Sommige systemen kunnen in duo, triple of quattro werken. Het verschil met een multi split airco systeem is dat er in deze opstelling de binnentoestellen steeds in dezelfde ruimte moeten opgesteld worden. De reden hiervoor is dat er slecht één van de binnentoestellen de master kan zijn. 

Het tweede type zakelijke airco is een VRF systeem. VRF staat voor Variable Refrigeration Flow. Wat in mensentaal betekent dat u tot 64 binnendelen op 1 buitentoestel kan aansluiten. Het verschil met een PAC airco systeem is dat hier de binnendelen allemaal in een aparte ruimte mogen staan. 

Is de bovenstaande uitleg ‘chinees’ voor u? Geen probleem. Techno 4 is de specialist in airco grote ruimte Vlaamse Ardennen en airco’s voor kantoren en feestzalen. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Airco voor grote ruimtes vraagt dikwijls ook ventilatie

Een van de grootste problemen in de huidige kantoren en feestzalen is de luchtkwaliteit. Een te warme productieomgeving of kantooromgeving zorgt voor een lagere productiviteit. Een feestzaal die te warm is zullen de mensen het feest als minder goed geslaagd ervaren. Echter, temperatuur alleen controleren met een airconditioning is soms niet voldoende. We moeten ook de voldoende verse lucht binnen brengen in een gebouw. Dit met gebeurd met een luchtgroep met warmterecuperatie en een nakoelings -of verwarmingsbatterij.  Airco grote ruimte Vlaamse Ardennen? Techno 4 verzorgt de koeling van de kantoren, feestzalen en luchtgroepen