Warmtepomp nieuwbouw

Wij zijn warmtepomp installateur voor uw nieuwbouw, regio Vlaamse Ardennen

Op wat moet ik letten bij een warmtepomp voor nieuwbouw?

Als je een warmtepomp overweegt voor je nieuwbouw woning dan moet je eerst en vooral overwegen welke warmtepomp je zal plaatsen. Neem je best een geothermische warmtepomp, een lucht lucht warmtepomp of een lucht water warmtepomp? Techno 4 is specialist lucht water warmtepomp en lucht lucht warmtepomp voor nieuwbouw woningen met een focus voor de Vlaamse Ardennen.

Warmtepomp Hitachi Yutaki

De geothermische warmtepomp is zonder twijfel de warmtepomp met de beste rendementen. Maar deze warmtepomp is ook de duurste warmtepomp. Techno 4 heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van lucht water warmtepomp en lucht lucht warmtepompen. De meest toegepaste warmtepomp is een combinatie tussen een lucht water warmtepomp aangesloten op vloerverwarming. Daarbij plaats je best een lucht lucht warmtepomp, aircoheater, voor de slaapkamers. 

Warmtepomp en zonnepanelen

Een warmtepomp verbruikt elektriciteit. De verhouding tussen het verbruik van elektriciteit en de afgegeven warmte noemen we de COP. Dit is de afkorting voor Coëfficient Of Performance. De lucht water warmtepomp van Hitachi, Yutaki en de lucht lucht warmtepomp van Hisense hebben de beste rendementen van de markt. 

Een warmtepomp zal ervoor zorgen dat je elektriciteitsverbruik in die mate zal zijn dat je met een huishoudelijke installatie al je elektriciteit zelf kan opwekken. Met andere woorden, de stap naar een energieneutraal huis is dichtbij. 

Prijsofferte warmtepomp nieuwbouw

Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden. Plaats je best overal vloerverwarming? Heb je nood aan koeling in je woning? Wist je trouwens dat de meeste nieuwbouw woningen oververhitting vertonen. Denk dus nu na over airconditioning. Een airco is een lucht lucht warmtepomp. Door het feit dat de airco een warmtepomp is zal deze niet afgestraft worden in het EPB verslag.

Warmtepomp vlaamse ardennen

Contacteer ons

Techno 4
Noordlaan 92
9630 Zwalm
T – 055/49 55 95
E – ludwig@techno4.be