Lucht-water warmtepomp in Oost-Vlaanderen

Home » Lucht-water warmtepomp Oost-Vlaanderen
Duurzame innovatie
zeer energiezuinig
Herstelling en onderhoud

Met een lucht-water waterpomp genereert u op duurzame wijze warm water voor uw woning in Oost-Vlaanderen. Denk hierbij aan water voor uw sanitair, maar ook voor de centrale verwarming. Techno 4 is de expert in waterpompen voor particulieren in de Vlaamse Ardennen. Benieuwd wat we bieden voor uw woning? Lees dan zeker verder!

Jouw woning renoveren met een warmtepomp?

Waarom kiezen voor een lucht-water warmtepomp thuis in Oost-Vlaanderen?

Een lucht-water warmtepomp is de oplossing bij uitstek om uw huis in Oost-Vlaanderen te verwarmen op een milieuvriendelijke manier. Deze warmtepomp haalt, net als een lucht-lucht warmtepomp, namelijk driekwart van zijn energie gewoon uit de buitenlucht. Zo heeft het systeem slechts 25% van zijn energie nodig via stroom. De opgewekte energie wordt vervolgens gebruikt om het water op te warmen dat wordt overgebracht naar de waterleidingen of naar uw centrale verwarming. De lucht-water warmtepomp is bovendien binnen een dag geïnstalleerd in uw huis, met minimale werken. Zo vormt het een goedkope oplossing in vergelijking met andere systemen.

Vul ons contactformulier in

Lijkt een lucht-water warmtepomp u een goede oplossing voor uw huis in de Vlaamse Ardennen of elders in Oost-Vlaanderen? Schakel dan Techno 4 uit Zwalm in! Wij verzorgen een snelle en professionele installatie zodat u binnenkort geniet van een duurzame verwarming in uw huis van Hitachi of een ander merk. Zowel bij renovatie als nieuwbouw regelen wij de juiste oplossing. Vraag snel een offerte aan via het contactformulier.

Contacteer ons

Techno 4
Noordlaan 92
9630 Zwalm
T – 055/49 55 95
E – ludwig@techno4.be