Lucht-lucht warmtepomp in Oost-Vlaanderen

Home » Lucht-lucht warmtepomp Oost-Vlaanderen
Duurzame innovatie
Milieuvriendelijker
Herstelling en onderhoud

Overweegt u een lucht-lucht warmtepomp te laten plaatsen in Oost-Vlaanderen. Dan is Techno 4 uit Zwalm u graag van dienst. Al jarenlang plaatsen onze experts airconditioning en warmtepompinstallaties bij particulieren in de Vlaamse Ardennen. Ontdek snel meer over de voordelen van onze oplossingen voor uw woning!

Jouw woning renoveren met een warmtepomp?

Wat zijn de voordelen van een lucht-lucht warmtepomp voor uw huis in Oost-Vlaanderen?

Een lucht-lucht warmtepomp, ook wel gewoon lucht warmtepomp genoemd, is een energiezuinige en milieuvriendelijke manier om uw huis in Oost-Vlaanderen te verwarmen én te koelen. Het systeem werkt zonder fossiele brandstoffen en onttrekt warmte uit de buitenlucht om hiermee vervolgens uw ruimte te verwarmen. Een lucht warmtepomp is bovendien eenvoudig te installeren in uw huis te Oost-Vlaanderen. Het systeem bestaat uit een binnen- en een buitenunit die wij eenvoudig plaatsen. Dit drukt de kosten, wat een lucht-lucht warmtepomp een goedkopere optie maakt dan een warmtepompboiler of een lucht-water warmtepomp in Oost-Vlaanderen. Omdat een lucht warmtepomp niet enkel kan verwarmen maar ook koelen, geniet u bovendien het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis. Zodoende doet het systeem ook dienst als airco.

Wat voor systeem kiest u?

Een lucht-lucht warmtepomp kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd in uw huis in Oost-Vlaanderen: als splitsysteem of als multisplitsysteem. Bij het splitsysteem wordt er slechts één binnenunit gekoppeld aan de buitenunit, goed om een ruimte te verwarmen. Bij een multisplitsysteem worden tot wel vijf binnenunits gekoppeld zodat u vijf verschillende ruimtes kunt reguleren.

Laat ons uw warmtepomp plaatsen

Uw lucht warmtepomp plaatsen laat u het beste over aan de expert in Oost-Vlaanderen: Techno 4. Wij zorgen voor een correcte en efficiënte installatie die voldoet aan uw wensen en eisen. Contacteer ons via het contactformulier voor een offerte op maat of voor advies. We helpen u graag verder!

Contacteer ons

Techno 4
Noordlaan 92
9630 Zwalm
T – 055/49 55 95
E – ludwig@techno4.be