Hisense warmtepomp in uw huis in Oost-Vlaanderen

Home » Hisense warmtepomp Oost-Vlaanderen
Duurzame innovatie
zeer energiezuinig
Herstelling en onderhoud

Laat een Hisense warmtepomp plaatsen in uw huis in Oost-Vlaanderen door de expert van de Vlaamse Ardennen: Techno 4. Ons bedrijf uit Zwalm heeft meer dan drie decennia ervaring in airconditioning en warmtepompen voor residentiële toepassingen. Zo bent u bij ons steeds verzekerd van een gepaste, duurzame oplossing. Ontdek snel de mogelijkheden voor uw huis!

Jouw woning renoveren met een warmtepomp?

Verwarm uw woning met een Hisense warmtepomp van de expert uit Oost-Vlaanderen

De Hisense is een lucht-lucht warmtepomp die uw huis in Oost-Vlaanderen kan verwarmen en koelen. Dit type warmtepomp verwarmt uw huis door warmte aan de buitenlucht te onttrekken om deze vervolgens naar binnen te blazen. Om uw huis in de Vlaamse Ardennen of elders in Oost-Vlaanderen te koelen, werkt deze Hisense warmtepomp als een airco. Hierdoor kunt u met een kleine investering die eenvoudig wordt geplaatst op een duurzame wijze te temperatuur in uw woning regelen. Omdat een lucht-lucht warmtepomp of aircoheater eenvoudig kan worden geplaatst is deze bovendien geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Vraag naar uw warmtepomp

Techno 4 uit Zwalm in Oost-Vlaanderen heeft een ruime ervaring met het plaatsen van de Hisense warmtepomp, maar ook met andere merken zoals Hitachi. We bekijken graag welke de beste oplossing is voor uw situatie. Contacteer ons daarom voor advies of voor een offerte op maat via het contactformulier.