Aircoheater in Oost-Vlaanderen

Home » Aircoheater Oost-Vlaanderen
Duurzame innovatie
 zeer energiezuinig
Herstelling en onderhoud

Met een aircoheater verwarmt of koelt u op een energiezuinige manier uw huis in Oost-Vlaanderen. Wilt u dit ook? Laat dan een aircoheater installeren door de Oost-Vlaamse experts in airconditioning: Techno 4! Wij zorgen steeds voor een gepaste installatie om uw huis te verwarmen en te koelen.

Jouw woning renoveren met een warmtepomp?

Efficiënt verwarmen en koelen met een aircoheater in Oost-Vlaanderen

Een aircoheater is in feite een split aircosysteem dat werkt op een lucht-lucht warmtepomp. Bijgevolg is een aircoheater in staat om uw huis in Oost-Vlaanderen zowel te verwarmen als te koelen, zonder gebruik van fossiele brandstoffen! De aircoheaters zijn bovendien niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een aircoheater is namelijk zeer energiezuinig, met tot wel 60% minder CO2-uitstoot, en kan eenvoudig worden geplaatst in uw renovatie of nieuwbouw zonder veel kap- en slijpwerk. Reden genoeg dus om een aircoheater te laten plaatsen in uw woning in Oost-Vlaanderen door Techno 4, de airco-installateur in de Vlaamse Ardennen. Bij ons kunt u namelijk terecht voor oplossingen van verschillende merken, waaronder:

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Wilt u weten welke aircoheater de beste oplossing is voor uw huis of voor uw bedrijfspand of winkel? Techno 4 adviseert u graag over de mogelijkheden en over welke installatie aansluit bij uw wensen. Aarzel daarom niet om ons te contacteren. Via het contactformulier verkrijgt u ook eenvoudig een offerte op maat.